Kávé keverékeinket, minőségi kávészemekből szakszerűen válogattuk, kezdve Brazília varázslatos földjéről, Guatemala történelmi múltú ültetvényeiről egészen Tanzániáig, de India és Mexikó különleges kávé szemeit is megtalálhatják az igazán hozzáértők, akik élvezni akarják a kontinenseken átívelő egzotikus ízeket.

Minden kávénk tükrözi a földrajzi, éghajlati jellemzőket, melyek együtt életre keltik az értékes minőségi jellemzőket, tökéletesen kiegyensúlyozva egyedi és különleges aromákat.

Az Arabica Supremo Antigua kávészemek Antigua híres, zöld és hegyvidéki régiójából származnak Az ültetvényeken összegyűjtött kávé intenzív, kis mértékben savas, tartós és mély utóízzel rendelkezik.

A mexikói Arabica aromás, édes és gyümölcsös.

Tanzániában a kávét főleg családok termelik, íze a pirított mandula és a keserű csokoládéra emlékeztet. A kávé 900 és 1500 méter közötti tengerszint feletti magasságban növekszik a kávétermesztés az ország legfőbb bevételi forrása.

A Cosmai Caffé milánói pörkölőüzeme jelenleg elérhető legmodernebb "CLEAN AIR SYSTEM" technológiát alkalmazza. Ez a technológia biztosítja, hogy a kávé pörkölését lassan, kíméletesen végezzük. Ennek eredményeként a megpörkölt kávébab lényegesen több eredeti gyümölcsös aromát zár magába, a kávészem káros pörkanyagoktól mentes, mely biztonságos fogyasztást jelent a kávét fogyasztók számára.

A Cosmai Caffé ügyel a környezettudatosságra és mindig szem előtt tartja az újrahasznosítás megvalósításának lehetőségeit is, melyből egyedülálló ötletek, megoldások születnek.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Szemes kávék

Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva